top of page

 KOULUTUKSET 

Miksi valitset meidät?

20170809-DSC07337_edited.jpg

Olemme toteuttaneet satoja koulutuksia asiakkaillemme ja haluamme että siitä on konkreettista hyötyä koulutettavalle. Oli kyseessä sosiaalisen median viestintä, tai yrityksen in house - videotuotanto, räätälöimme koulutuksen teidän tarpeitanne vastaavaksi. 

 

Nykyaikainen sosiaalisen median viestintä painottaa aktiivisuutta. Videopainotteinen viestintä jatkaa kasvamistaan eri sosiaalisen median alustoilla, joten paras tapa varmistaa oma näkyvyys on luoda mahdollisuudet toteuttaa sosiaaliseen mediaan toimivia videoita itse.

 

Kun taito tehdä videoita on hallussa, ne tulisi saada näkyväksi asiakkaillenne. Tähän jatkona toimii hyvin meidän eri sosiaalisten medioiden näkyvyyksien koulutukset, jotta saatte valjastettua algoritmit eduksenne.  

Mitä palveluun kuuluu?

Koulutus sisältö ja määrä muodostuu teidän toiveidenne ja tavoitteidenne mukaan. Esimerkiksi mobiilikuvauksen ja editoinnin koulutukseen on hyvä varata aikaa vähintään 2 x 3.5h koulutuskertaa.

Järjestämme myös materiaalit osallistujille, jotta oppimisen ei tarvitse pysähtyä pelkästään koulutukseen, vaan sille luodaan mahdollisuus tekemisen myötä. 

Koulutukset voidaan järjestää toiveiden mukaan etä- tai lähikoulutuksena.

ESIMERKKITUOTANTOJA

gobros-videoreferenssit-phura

PHURA

gobros-videoreferenssit-annas-darling

ANNA'S DARLING

suomen-keilailuliitto-referenssit-videotuotanto-gobros-oy

SUOMEN KEILAILULIITTO

YRITYSVIDEO

OTA YHTEYTTÄ JA KERRO KOULUTUSTARPEISTASI. 

bottom of page